Hallingdalskonferansen

Årlig konferanse for små og store bedrifter i Hallingdal. Utdeling av årets næringspris.

 

Hallingdalskonferansen er den årlig konferanse for små og store bedrifter i Hallingdal. Konferansen foregår på Pers Hotell, og det er lagt opp til mingling og knytting av nye kontakter mellom foredragene. Dette er noe du ikke vil gå glipp av! Meld deg på i dag.

 

Onsdag 26. oktober 2016

Ledelse og satsing mot det nye teknologistyrte samfunnet. Vi inviterer høyt kvalifiserte ledere til å ta en titt i krystallkula og dele det med oss. Spennende foredrag fra lokale og nasjonale aktører gir oss noen av sine tanker om fremtidsrettet ledelse, økonomiske fremtidsutsikter og teknologiske muligheter og utfordringer. Vårt mål er å se på hvordan Hallingdal kan ta del i utviklingen, både ved bruk av teknologi og god ledelse.

Pris kr. 1295,- for seminar, lunsj, kaffe samt en innovativ overraskelse i en av pausene. Pris for HallingExpo medlemmer kr. 1095,-

Foredragsholdere 2016

Per Bleiklia

Per Bleiklia

Ringerike Sykehus

Foredragsholder

Jan Ludvig Andreassen

Jan Ludvig Andreassen

Eika

Foredragsholder

Audun Grynningen

Audun Grynningen

Hallingdal Kraftnett

Foredragsholder

“Infrastruktur for energidistribusjon og kommunikasjon er en svært viktig del av det samfunnet vi lever i dag. Energibransjen står overfor store endringer som vil påvirke deg og meg. Digitaliseringen er på full innmarsj og vil medføre utfordringer men også muligheter! Høykapasitet kommunikasjon via fiber, smarte nett og smarte hus vil åpne opp uante muligheter.”

Torill Berdal

Torill Berdal

Eco

Foredragsholder

HR og kommunikasjonsdirektør, i E-CO siden 2006. Har tidligere jobbet i kraftbørsen Nord Pool, NHO, Delphi Consulting og IBM. Utdannet siv. øk. BI/MBA fra Henley, England. Hytte i Skarslia, Ål siden 1990

Hege Eiklid

Hege Eiklid

Blue Ocean Robotics

Foredragsholder

John Mulholland

John Mulholland

Blue Ocean Robotics

Foredragsholder

Noen tiår tilbake ble 90 % av alle roboter brukt til repeterende oppgaver i bilindustrien. I dag derimot brukes kun 50 % i bilindustrien, resten er spredd rundt til mange andre områder som innen landbruk sektoren, olje og gass industrien, innen logistikk, på sykehus med mer. Det som kjennetegner dagens roboter er at de ikke lenger er sperret inne i et avgrenset område for å gjøre repetative oppgaver; basert på kunstig intelligens og sensorteknologi er de smarte og vi må lære å leve med dem. Blue Ocean Robotics vil diskutere hvordan de kan bidra til å bedre vår livskvalitet, vårt arbeidsliv og produktivitet.

Sponsorer

Arrangører

Påmelding & informasjon

Ta gjerne kontakt om dere har spørsmål, eller ønsker mer informasjon.

Fyll i skjemaet under, og send inn, eller ring oss for en hyggelig prat.

12 + 5 =

Ta kontakt med daglig leder Pål Rørby om du har spørsmål om HallingExpo.

Telefon: 916 38 675

E-post: paal@hallingexpo.no