Innovasjonsløft Hallingdal

Dette er et prosjekt basert på modellen brukt i Ringeriksregionen.

Hva om vi starter med fremtiden, og skaper den selv?

Hovedmålet med Innovasjonsløft Hallingdal er å gi næringslivet et kompetanseløft innen innovasjon og vekst, øke samspillet og delingskulturen bedriftene imellom

Innovasjonsløft Hallingdal er for bedrifter og gründere som har en idè, et prosjekt eller en utfordring, og ønsker videreutvikling. Mandag 20.juni var det kick-off møte på Gol og mange bedrifter møtte opp. De første samlingene er arrangert høsten 2016

Innovasjonsløftet lar deg stille de viktige spørsmålene som: Ønsker kunden/målgruppen min denne løsningen? Er det et reelt behov for produktet mitt? Har vi en idè ”ingen vil ha” eller en ”alle må ha”?

Hovedmålet med Innovasjonsløft Hallingdal er å gi næringslivet et kompetanseløft innen innovasjon og vekst, øke samspillet og delingskulturen bedriftene imellom. Innovasjonsløft Hallingdal tilbyr et etablert og utprøvd utviklingsløp for din bedrift, med 4-5 samlinger med profesjonelle innovatører og nye nettverk. Innoco er fasilitator på samlingene ved bla professor i Innovasjon Sjur Dagestad. 2-4 deltagere fra hver bedrift en unik mulighet til å «kna» en god ide.

Hvordan kan jeg bli med?

Deltagelse koster kr 5000,- pr bedrift. I tillegg kommer kost og losji for deltagerne. Dette er svært rimelig og vi kan tilby dette fordi vi ikke skal profitere på det og ikke minst takket være våre samarbeidspartnere:  Sparebank 1 HV, Gjensidige Hallingdal og Skue Sparebank,  Hallingdal Etablerersenter, Hallingdal næringshage, HallingExpo, Torpomoen, Innovasjon Norge, Regionrådet for Hallingdal og Buskerud fylkeskommune.

Neste runde har oppstart i mars 2017.

Påmelding & informasjon

Ta gjerne kontakt om dere har spørsmål, eller ønsker mer informasjon.

Fyll i skjemaet under, og send inn, eller ring oss for en hyggelig prat.

Innovløft - kontakt

14 + 5 =

Ta kontakt med daglig leder Pål Rørby om du har spørsmål om HallingExpo.

Telefon: 916 38 675

E-post: paal@hallingexpo.no